Summering av Silly Season

Filed under: Seniorfotboll by: Per
Fullt upp är ett understatement för förändringarna kring seniorlaget denna höst. Tränarmässigt är vi mycket glada för fortsättningen med Jesper som huvudtränare. John har tackat för sig och flyttat till Pukeberg, så vi har tillsatt Gustav Magnusson som assisterande vilket blir spännande att följa. På ledarsidan har Jörgen Folkesson bestämt sig för att fokusera på annat efter många många år som viktig kugge i laget. Tack Folke för allt du kämpat med för laget! Så på ledarsidan ställer vi upp med följande manskap:
A-laget – Jon Eriksson och Elias Runesson
B-laget – Oscar Bondesson och Johan Olsson
Spelarmässigt har det hänt en del också. Vi har fått in GIF-legenden Jonas Osa Karlsson från Söderåkra, Abdullah Rezai samt Mohammad Akbari från Kalmar City BK och Alexander Norrgård samt Jonathan Modig från S:t Sigfrid. Spelare som lämnat oss är John som nämndes ovan, Filip Thune samt Henrik Håkansson som vill spela i Söderåkra och sen har kaptenen Niklas Augustsson bestämt sig för att pröva lyckan på andra sidan länsgränsen med Kristianopels GoIF.
Jag vill tacka alla spelare och ledare som lämnat laget för deras insatser och önskar dom lycka till. Sedan vill jag önska alla nya spelare hjärtligt välkomna samt att vi alla hjälps åt att lotsa in alla nya ledare kring lagen. Personligen känns det jättebra att vi är fler ledare än tidigare som gör oss mindre sårbara och beroende på enskilda ledare. Jag ser verkligen fram emot nästa säsong!

/Per Bondesson

Comments are closed.